Teorifilm.no

FELGEN TRAFIKKSKOLE

Teorifilm.no

Felgen trafikkskole har inngått et samarbeid med teorifilm.no og alle nye elever vil få tilgang til dette hjelpemiddelet. Denne siden er ment som et læremiddel som gir eleven mulighet til å forberede seg og repetere øvelser visuelt. Filmene kan også være nyttige for elever som ikke har mulighet til å øvelseskjøre privat, eller i tilfeller hvor ledsager ønsker mer kunnskap om øvelsene elevene skal mestre.
Filmene dekker alle øvelser som er nødvendig for å nå læreplanenes mål helt ned på detaljnivå.
Filmene er i tillegg til norsk, tekstet på totalt 14 ulike språk.

Flere nyheter

Ta kontakt

Medlem av:

Norges Trafikkskoleforbund-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker felgen-trafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Felgen Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn